Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید عرفان حسینی عضو هیات علمی و مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در گفت‌و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های علمی و پژوهشی این باشگاه، گفت: ما در این مجموعه همواره تلاش می‌کنیم تا با انواع فعالیت‌ها از قبیل برگزاری وبینار، مسابقات، تعامل با مراکز علمی از جمله مرکز رشد واحدهای فناوری، پارک علم و فناوری، پژوهش‌سرای دانش‌آموزی، نخبگان خارج از دانشگاه آزاد و … فعالیت‌های پژوهشی خود را ارتقای دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: عمده‌ترین مشکل ما، بی‌انگیزگی دانشجویان است، بطوری‌ که در دوران کرونا دانشجویان در انجام تکالیف درسی خود دچار سستی شدند و  نمی‌توان توقع فعالیت فوق‌ برنامه پژوهشی از آنها را داشت. 

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان نقش اساتید در ایجاد انگیزه بین دانشجویان را کلیدی دانست و گفت: به‌رغم نقش محوری و  مهم اساتید در افزایش انگیزه پژوهشی بین دانشجویان، اساتید ما اهل این‌ کار نیستند، طبیعتا دانشجوی پرانگیزه محصول یک استاد پویا است. 

وی افزود: دسترسی سخت به بودجه از مهمترین مشکلات ما در زمینه پژوهش است. اگر باشگاه صندوق مستقل  و بودجه آن مستقیما از سازمان مرکزی واریز شود، بسیاری از دغدغه‌های مالی دانشجویان و اساتید پژوهشگر رفع می‌شود. 

 مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، در ارتباط با تاثیر بازدیدهای علمی گفت: اردوهای علمی به معنای به‌تصویر کشیدن مطالب علمی‌ تدریس‌ شده در کلاس درس است. مقایسه علم و عمل کمک شایانی به یادگیری دانشجو می‌کند. دانشجو آنچه را که به‌صورت تئوری آموخته‌ را به عینه و در عمل می‌بیند. 

حسینی تاکید کرد: در سال ۱۳۹۹ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در آخرین ارزیابی کشوری از میان ۳۵۰ باشگاه، رتبه یازدهم را کسب کرده و در ‌این میان ۳درصد اول کشور جای‌ گرفت که نشان از پیشرفت کیفی و رشد کمی مقالات و کتب منتشر شده توسط این باشگاه دارد.

خبرنگار: محمدعلی شفیعی خورشیدی

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1123144 برچسب‌ها باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب،  دکتر "علی سروری‌مجد" دیروز در جلسه تقریب و در نشست و دیدار با نمایندگان مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تبریک هفته معلم به معلمان و زحمت کشان عرصه علم و دانش و دانایی اظهار داشت: در حال حاضر  ۳۵ دفتر تقریب مذاهب اسلامی در استان‌های تقریبی به همت حجت الاسلام علم الهدی تشکیل شده است، که در همین راستا نشستی در مشهد با حضور ۱۵۰ عالم اهل سنت از سراسر جهان در حرم رضوی برگزار شده بود.

وی تأکید کرد:  در ۳۵ دفتر تقریبی که در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور تشکیل شده است اساتید باید ابعاد مختلف تقریب را بیان کنند تا ثمراتی داشته باشد.

سروری‌مجد با اشاره به اینکه در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کشور یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو با ۵۰ هزار نفر هیئت علمی تمام وقت و وابسته فعالیت دارند، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور وجود دارد و حدود ۸۰۰ مدرسه سما با حدود ۱۵۰ هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند و یعنی یک‌ خانواده بسیار بزرگ که در اقصی نقاط کشور الحمدلله حضوری فعال داریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: امروز خوشبختانه موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی در همه زمینه های آموزشی، پژوهشی و توسعه رو به رشد بوده و انشالله با تلاش و کوشش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شاهد توسعه و شکوفایی این مجموعه در استان کردستان باشیم.

سروری‌مجد اضافه کرد: ما به هر استانی که سفر می کنیم مخصوصا استانهای تقریبی گزارش کاری از دفتر تقریبی ارائه خواهیم داد و کاری که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه غیر دولتی و غیر خصوصی این است که نخبگان  منطقه را در خصوص تقریب مذاهب اسلامی جمع کند تا گفتگو کنند و در مقابل دشمن نابکار که به هیچ وجه وحدت امت اسلامی را بر نمی تابد خودشان را مجهز کنند.

وی اضافه کرد: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی با هر مذهب و گرایش و عقیده ای در این مسئله اتفاق نظر دارند و پای مردم مظلوم و بی دفاع غزه ایستاده اند و حمایت تام و کامل را دارند همین مسئله امروز نه تنها در بین مذاهب اسلامی بلکه در میان سایر ادیان خودش را نشان داد و اتفاقاتی که این روزها در دانشگاه‌هاي آمریکا نشان داده می شود حاکی این است که ما به وحدت ادیان الهی نیازمندیم نه تنها مذاهب اسلامی و همین تفکر وحدت ادیان الهی انشالله بتواند دشمنان نابکار صهیونیسم بین الملل را به نابودی بکشاند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند